Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El servei de recollida d'animals es trasllada a Domeny

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

El servei de recollida d'animals de Girona es trasllada del Mas Xirgu a la zona del parc de Domeny. A partir del proper 1 d'abril, el servei es portarà a terme des del nucli zoològic La Devesa i el centre d'acollida d'animals de Mas Xirgu, deixarà d'estar operatiu.

El nou servei de Domeny s'encarregarà de recollir els animals (principalment gossos, gats i fures) que es trobin abandonats, perduts o ferits a la ciutat. Un cop al centre, - que disposarà de places per a 25 animals-, se'ls desparasitarà, se'ls curarà –en cas que sigui necessari- i se'ls alimentarà fins que els seus propietaris els recullin o bé, si han estat abandonats, hi hagi algú que els adopti.

L’espai estarà vigilat les 24 hores del dia durant tot l’any. L’horari d’atenció al públic serà d’onze del matí a dues de la tarda de dilluns a diumenge i de quatre a vuit els dies feiners. A més, les instal·lacions de Girona comptaran amb un centre complementari a Albons (Alt Empordà), a menys de 40 quilòmetres de la ciutat. Aquí, en cas que sigui necessari, hi haurà 50 places més.

Últimes notícies

    Publicitat