Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El temple de totes les tapes

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Que Palamós és una meca de la tapa no és cap secret. És difícil visitar algun dels bars o tavernes que hi ha pel centre i sentir que l’has vessat però si voleu assegurar-vos el tret, visiteu la Taverna El Casino i tindreu una experiència religiosa

És un local d’estètica marinera amb maquetes de vaixells, xarxes, quadres i cordes per tot arreu que van en perfecta sintonia amb les vistes brutals de la badia i l’esplanada del port de Palamós. Un cop digerit el paisatge però, centreu-vos en la barra plena d’embotits i tapes de tot tipus com daus de tonyina, croquetes, braves o mini hamburgueses que us faran salivar. A priori no podreu agafar-ne només una, però modereu-vos perquè el veritable espectacle passa un cop asseguts a les taules perquè els cambrers volen pel local repartint montaditos i tapes acabats de fer i és un no parar.

És un lloc magnífic per afartar-se a menjar fins a rebentar, però si hi aneu per picar alguna cosa abans d’anar-vos-en a sopar, vigileu perquè com deia el famós anunci “no puedes comer solo una” i podrieu acabar amb la panxa plena abans d'hora.

Últimes notícies

    Publicitat