Notícies

El temple de totes les tapes

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Que Palamós és una meca de la tapa no és cap secret. És difícil visitar algun dels bars o tavernes que hi ha pel centre i sentir que l’has vessat però si voleu assegurar-vos el tret, visiteu la Taverna El Casino i tindreu una experiència religiosa

És un local d’estètica marinera amb maquetes de vaixells, xarxes, quadres i cordes per tot arreu que van en perfecta sintonia amb les vistes brutals de la badia i l’esplanada del port de Palamós. Un cop digerit el paisatge però, centreu-vos en la barra plena d’embotits i tapes de tot tipus com daus de tonyina, croquetes, braves o mini hamburgueses que us faran salivar. A priori no podreu agafar-ne només una, però modereu-vos perquè el veritable espectacle passa un cop asseguts a les taules perquè els cambrers volen pel local repartint montaditos i tapes acabats de fer i és un no parar.

És un lloc magnífic per afartar-se a menjar fins a rebentar, però si hi aneu per picar alguna cosa abans d’anar-vos-en a sopar, vigileu perquè com deia el famós anunci “no puedes comer solo una” i podrieu acabar amb la panxa plena abans d'hora.

Últimes notícies

    Publicitat