Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Els Banys Vells de Banyoles comencen la temporada d'estiu!

Els Banys Vells de Banyoles comencen la temporada d'estiu!

Advertising

Bones notícies! El propers 9 i 10 de juny, els Banys Vells de Banyoles comencen la temporada d’estiu. Alerta: Vindrà carregada d’activitats, música i nova proposta gastronòmica.

Igual que l’any passat, el local oferirà esmorzars, dinars, sopars i copes. A més, la nova carta aposta per una oferta gastronòmica saludable amb nous plats de peix, carn i més varietat d’amanides. També hi haurà una carta de copes amb cocktails.

Cada dimarts a la nit hi haurà monòlegs, concerts cada diumenge, al voltant de les 21h, i sessions de Dj les vetllades de divendres i dissabte. El personatge còmic, Barragan serà l’encarregat d’inaugurar la temporada de monòlegs el proper dimarts 12 de juny i el seguiran humoristes com Andreu Casanovas (creador del famós monòleg “Tinder Sorpresa”), Eva Cabezas (Club de la Comedia) o Juanjo Albiñana (Club de la Comedia), entre d’altres.

Pel que fa als concerts dels diumenges, es podrà gaudir de diferents estils musicals com l’R&B, Pop català, Jazz o Rumba, de la mà d’artistes com Eduard Gener, Marala, Ju, Canela N Drama, La Duda Ofender o Buena Onda, entre d’altres encara pendents de confirmar.

Durant l’estiu, el local estarà obert cada dia de 9 del matí a 3 de la matinada i mantindrà la zona de bany gratuïta per als seus clients.

Share the story
Últimes notícies
    Advertising