Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els canelons, l'imprescindible del Nadal

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Des de temps immemorials, els canelons són els reis de la taula del dia de Sant Esteve. Atreviu-vos a proposar un menú alternatiu a les àvies o mares de Catalunya i veureu com s’obren les portes de l’infern!

Fer canelons és un impecable exercici de reciclatge: no deixar que es malbarati cap de les sobres de la nit i el dia de Nadal donant-los un nou ús. Té també un punt de màgia, que transforma aquell pollastre rostit que el dia anterior t’ha sortit per les orelles i que no tornaries a menjar ni a punta de pistola en un suculent plat fet a base de carn aixafada, pasta i una beixamel espessa com una mala cosa però que et resulta irresistible.

El caneló també disposa del do de la unió, que aconsegueix implicar tota la família a la cuina durant hores enrotllant una quantitat indecent de canelons que tothom d'entrada sap que no es podran acabar. I és que el caneló és la síntesi perfecta del que és el Nadal a casa nostra: l’excés fet menjar.

Malgrat l’atipament general, som fans dels canelons de Nadal perquè són inqüestionables. En fem encara que estiguem farts, en mengem perquè és impossible negar que són la millor versió de la carn del dia anterior i els estimem perquè n’hi ha tants, que ens alimenten al llarg de tot l’any.

Últimes notícies

    Publicitat