Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els entrepans més bèsties es mengen al Lawyers de Sant Feliu

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Qui va inventar una cosa tan senzilla com un entrepà era un geni que no sabia el què tenia entre mans. De pernil, de formatge, de fuet, de xoriç, blablablabla aquestes són combinacions convencionals que trobem a tot arreu, però que passa quan algú embogeix i s’atreveix a posar entre dues llesques de pa TOT el que li passa pel cap? Doncs que som al Lawyers de Sant Feliu de Guíxols.

És un restaurant genuïnament estrambòtic que o t’encanta o et farà sortir per potes. Té una estètica fosca de pub irlandès, està perpètuament il·luminat amb llums de Nadal i compta amb figures de vaques penjades a les parets. La decoració no és el més rar de local, sinó l’experiència gastronòmica en sí mateixa.

D’entrada, la carta és un autèntic caos. Amb centenars de referències i més pàgines de les que un és capaç de llegir sense perdre el fil, hi trobareu entrepans de tota mena i amb les combinacions d’ingredients més salvatges: llom, ous, vedella, truita de patates, pollastre arrebossat, maionesa, salmó, pebrots del piquillo... serà literalment com si féssiu la llista de la compra, perquè sereu vosaltres mateixos qui us haureu d’escriure la comanda i entregar-la al seu peculiar cambrer.

Tots els entrepans es serveixen amb pa de coca sucat amb pa amb tomata i oberts per la meitat. Jo us aconsello que mengeu primer la llesca farcida de menjar, que és la part més deliciosa, i us guardeu l’altre tall de pa pel final perquè hi ha taaaanta quantitat de menjar que només els estomacs més entrenats s’ho acaben tot!

Últimes notícies

    Publicitat