Notícies

Els famosos taps de suro que es mengen

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

De taps de suro tots n’hem disparat algun enlaire abans de fer un brindis o n’hem col·leccionat per adornar amb estil algun racó de casa, però quants de vosaltres us n’heu menjat?

A Sant Feliu de Guíxols no només és possible sinó d’obligat compliment que tothom tasti alguna vegada a la vida els taps que fan a La Vienesa, l’única pastisseria que té la recepta d’aquests bombons excepcionals que guarden amb pany i clau.

No parlem de taps corrents sinó de trefins, unes peces de qualitat superior que ens expliquen l’antiga tradició surera de la ciutat i que a La Vienesa reprodueixen amb mestratge fent que a simple cop d’ull no es noti la diferència entre els que són comestibles i els que no. La confusió dura fins que hi feu queixalada i enteneu perquè aquest bombó cruixent i irrepetible fa perdre la xaveta a tothom.

És ben típic que tot aquell qui posi els peus a Sant Feliu de Guíxols en surti amb una capsa de trefins a sota el braç i vagi estenent així la seva fama. N’hi ha de diferents mides en funció del que us vulgueu gastar!

Últimes notícies

    Publicitat