Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els famosos taps de suro que es mengen

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

De taps de suro tots n’hem disparat algun enlaire abans de fer un brindis o n’hem col·leccionat per adornar amb estil algun racó de casa, però quants de vosaltres us n’heu menjat?

A Sant Feliu de Guíxols no només és possible sinó d’obligat compliment que tothom tasti alguna vegada a la vida els taps que fan a La Vienesa, l’única pastisseria que té la recepta d’aquests bombons excepcionals que guarden amb pany i clau.

No parlem de taps corrents sinó de trefins, unes peces de qualitat superior que ens expliquen l’antiga tradició surera de la ciutat i que a La Vienesa reprodueixen amb mestratge fent que a simple cop d’ull no es noti la diferència entre els que són comestibles i els que no. La confusió dura fins que hi feu queixalada i enteneu perquè aquest bombó cruixent i irrepetible fa perdre la xaveta a tothom.

És ben típic que tot aquell qui posi els peus a Sant Feliu de Guíxols en surti amb una capsa de trefins a sota el braç i vagi estenent així la seva fama. N’hi ha de diferents mides en funció del que us vulgueu gastar!

Últimes notícies

    Publicitat