Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els imprescindibles del Festival Còmic de Figueres

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Aquesta Setmana Santa Figueres s’omplirà de riures. Des de dijous 29 de març fins al dilluns 2 d’abril tindrà lloc el Festival Còmic.

L’onzena edició arrancarà amb dues propostes: Starbugs Comedy presentaran Crash Boom Bang, un espectacle refrescant, esbojarrat i increïblement divertit. A més, Joan Lluís Bozzo, íntim amic de Pepe Rubianes, presentarà a la Biblioteca Fages de Climent (19h) el seu llibre Pepe i jo, en el qual ens revela la seva amistat amb l’humorista, una relació propera, sincera, emocionant i, sobretot, divertida que compartirà amb tots nosaltres.

Altres imprescindibles: The Chanclettes, que celebren el seu 20è aniversari amb l’espectacle #DputuCooL (diumenge, La Cate); The Feliuettes, que ens faran reviure records dels 80 amb Cobi, Curro, Naranjito. A més, el malabarista José Malaguilla construirà les històries més divertides amb els suggeriments del públic.

Tampoc faltarà una nit de monòlegs amb la gala Humor de Micro, enguany a càrrec de quatre dones artistes de la ironia i la paraula ben disparada: Yolanda Ramos, Judit Martín, Maribel Salas i Patricia Sornosa (dissabte, La Cate).

Un any més, l’Espai Citroën, ubicat a la plaça Catalunya, oferirà espectacles gratuïts per a tothom. Els espectadors podran gaudir de les actuacions del jove clown portuguès Godot, nou fitxatge del Cirque du Soleil a Las Vegas amb un ampli reconeixement internacional (divendres); els catalans Chapertons que, amb els seus millors aliats, els pneumàtics, representaran els millors gags dels seus 25 anys de trajectòria (dissabte); i el duet internacional Duo Full House.

L’última jornada del Festival posarà en valor un dels drets més qüestionats avui, la llibertat d’expressió. La proposta tindrà lloc a l’antiga presó de Figueres, reoberta especialment per a l’ocasió. La companyia Impro Barcelona oferirà l’espectacle Todos a la cárcel, en el qual recrearà escenes i situacions sense guió, sense escenografia i sense vergonya, tot a partir dels suggeriments del públic.

Després es crearà una taula de debat on hi intervendran afectats directes com el raper Valtònyc, el MC i poeta Pablo Hasél, l’escriptora Cassandra Vera, el regidor de cultura Jordi Pesarrodona i l’escriptor i humorista Jair Domínguez. A la taula també hi haurà l’advocada penalista Alexandra Rodríguez i la periodista especialitzada en successos i tribunals Anna Punsí s’encarregarà de moderar el debat.

Últimes notícies

    Publicitat