Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els vols més barats

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

Us queden uns dies de vacances i no sabeu on anar? Sou dels afortunats que feu vacances a ple hivern? Voleu marxar un cap de setmana llarg per desconnectar de tot i de tothom? Esteu de sort. Aquests mesos de febrer i març les agències de viatges, aerolínies i hotels compten amb descomptes més que interessants com per exemple Hungria per 11 euros, Cagliari per 30 euros i Pisa per 26 euros. Anada i tornada. 

Hungria, Cagliari, Pisa, Fez, Glasgow i Poznan són algunes de les destinacions més barates per viatjar aquest hivern. Sigui des de Girona, com en el cas d'Hungria (per 11 euros!) o Barcelona en el cas de Glasgow. Ara bé, no són les úniques: També podeu optar per viatjar una mica més a prop, a Eivissa o Formentera. Que, encara que a vegades no ho sembli, també existeix a l'hivern. 

Si voleu i podeu gastar-vos una mica més també hi ha ofertes molt interessants, com per exemple vol d'anada i tornada de Barcelona a Florida per (només) 300 euros. O Reikiavik (Islàndia) des de 141 euros. I, fins i tot, Cuba o Nova York per 500 euros. Podeu consultar-ne més al web de Kayak

Últimes notícies

    Publicitat