Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Es construirà una coberta a la plaça de Miquel de Palol

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

L’Ajuntament de Girona construirà una coberta a la plaça de Miquel de Palol, tal com van escollir els veïns i veïnes de la zona en la consulta dels pressupostos participats del 2017 al barri de la Devesa-Güell. Divendres passat el consistori va aprovar inicialment el projecte de la instal·lació per acord de Junta de Govern Local. Es tracta d’una demanda dels veïns del barri per tal de poder optimitzar i augmentar els usos i les activitats que es porten a terme a la plaça. 

La superfície sobre la qual s’actuarà és de 150 metres quadrats i la coberta s’ubicarà a l’extrem de la plaça que limita amb el carrer de Bernat Boadas i el passatge dels Massaguer. El projecte no preveu modificar ni el paviment ni la distribució actual de la plaça i només considera la construcció d’un cobert per generar una zona d’ombra i de protecció en cas de pluja.

L’alçada prevista de la pèrgola és de 4 metres i se sustentarà sobre pilars de fusta laminada que es fixaran a unes platines metàl·liques. El sostre de la coberta serà de fusta i incorporarà una làmina asfàltica per garantir-ne la impermeabilització.

Últimes notícies

    Publicitat