Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

FiraRebaixa es converteix en District 21

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Gironins! Després de 25 edicions, FiraRebaixa de Girona es reconverteix en District 21. Un mercat d'hivern que combinarà descomptes amb concerts i espectacles en directe. Tal qual com una 'shopping experience'. District 21 tindrà lloc de l'1 al 4 de febrer en el Palau de Fires de Girona.

District 21 serà un mercat d'hivern que agruparà una oferta formada per moda, esport, tendències, gastronomia i música. De moment, ja compta amb 63 expositors confirmats, entre els quals hi ha moda d'home, dona, infantil, parament de la llar, marroquinería, joieria, complements i llenceria.

El certamen comptarà amb un espai exclusiu dedicat al món de l'esport (la zona Pop-Up Sport) per promocionar marques de tendes com a Base, Wala o Intersport. En aquesta secció es podrà trobar material d'esquí, muntanya, senderisme i fitness.

A més, els matins de dissabte i diumenge hi haurà espectacles infantils amb Els Trambòtics i La Broma, a més de maquillatge per a nens. També hi haurà concerts de la cantant Paula Valls, grups de versions com a Bona Onda i Laduda Ofendre i un artista sorpresa que es desvetllarà la setmana que ve. A més, Cia la Corcoles oferirà un espectacle d'acrobàcies sobre corda dins del Palau de Fires.

Últimes notícies

    Publicitat