Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Girona ofereix espais d’estudi en horari nocturn

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

De l’1 al 13 de juny, tres equipaments de Girona, referents en l’àmbit bibliotecari i juvenil, L’Estació Espai Jove, la Biblioteca Ernest Lluch i la Biblioteca del Campus de Montilivi de la Universitat de Girona (UdG), obriran en horari nocturn per oferir espais d’estudi especialment adreçats a l’alumnat de batxillerat que hagi de preparar la selectivitat. Pensant que els estudiants de 2n de batxillerat són futurs estudiants universitaris, la biblioteca de la UdG del Campus de Montilivi permetrà l’accés a aquests estudiants entre els dies 1 i 13 de juny, de diumenge a dijous, de les nou del vespre a les tres de la matinada. La Biblioteca Ernest Lluch i  l’Estació Espai Jove també ofereixen aquest servei i aquests dos equipaments municipals, de l’1 al 13 de juny, restaran oberts fins a les dotze de la nit, de dilluns a divendres.

Això sí: En el cas de la biblioteca i l’Estació Espai Jove, l’alumnat es podrà connectar a la xarxa Wi-Fi  i podrà fer ús dels ordinadors d’ús públic. En el cas de la biblioteca universitària el servei serà únicament i exclusivament d’ús dels espais per a l’estudi.

A més d’aquest servei específic cal recordar que les biblioteques de Girona disposen de sales per a l’estudi i la realització de treballs en grup en horari d’obertura de la biblioteca. En especial, cal destacar les sales de treball de les quals disposa la Biblioteca Carles Rahola, que cal sol·licitar prèviament atesa la seva gran utilització, i la sala d’estudi de la Biblioteca Salvador Allende, que té una capacitat per a unes trenta persones i que durant tot el curs és un dels espais més valorats i utilitzats de l’equipament. 

Últimes notícies

    Publicitat