Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Guia de supervivència pels àpats de Nadal

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Enfrontar-se als àpats nadalencs és com endinsar-se a la jungla, mai saps què t'hi pots trobar. És per això que et presentem una guia infal·lible per no sortir-ne escaldat!

Fes-te un croquis d’on seure per preservar els teus interessos

Assistir a un àpat familiar és com anar a la guerra. Saps que hi poden haver emboscades, que l’enemic estarà present i que has de sobreviure per explicar-ho. Així que seu a la taula estratègicament per estar a prop dels teus aliats.

Hi ha molts plats, no siguis golafre!

Evita caure en trampes com les típiques olivetes o el pa acabat de fer, per bona pinta que facin. L’estratègia és menjar amb mesura i fer-ho prou a poc a poc perquè quan als altres els obliguin a repetir, tu encara tinguis menjar al plat.

Criteri, si us plau

Tingues vista i distingeix el cava i els torrons de qualitat d’aquells que ens han regalat a la panera de Nadal i que tots volem endossar als despistats perquè no sabem què fer-ne.

Vesteix adequadament

Porta roba ampla si vols estalviar-te la barroera escena de descordar-te un botó dels pantalons perquè t’han empapussat com un toixó. Elegància, si us plau.

Tingues el do de la mesura 

La moderació és la millor recepta pel Nadal. Exemple pràctic: beu prou com perquè la vetllada se’t faci amena però no et passis fins a l’estat de borratxo amb diarrea la verbal que farà que comencis a discutir-te la víctima més propera (o déu no ho vulgui, parlar de política!). Pensa que l’endemà us haureu de reunir tots de nou al voltant de la taula.

Últimes notícies

    Publicitat