Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Guia de supervivència pels àpats de Nadal

Guia de supervivència pels àpats de Nadal

Advertising

Enfrontar-se als àpats nadalencs és com endinsar-se a la jungla, mai saps què t'hi pots trobar. És per això que et presentem una guia infal·lible per no sortir-ne escaldat!

 

Fes-te un croquis d’on seure per preservar els teus interessos

Assistir a un àpat familiar és com anar a la guerra. Saps que hi poden haver emboscades, que l’enemic estarà present i que has de sobreviure per explicar-ho. Així que seu a la taula estratègicament per estar a prop dels teus aliats.

 

Hi ha molts plats, no siguis golafre!

Evita caure en trampes com les típiques olivetes o el pa acabat de fer, per bona pinta que facin. L’estratègia és menjar amb mesura i fer-ho prou a poc a poc perquè quan als altres els obliguin a repetir, tu encara tinguis menjar al plat.

 

Criteri, si us plau

Tingues vista i distingeix el cava i els torrons de qualitat d’aquells que ens han regalat a la panera de Nadal i que tots volem endossar als despistats perquè no sabem què fer-ne.

 

Vesteix adequadament

Porta roba ampla si vols estalviar-te la barroera escena de descordar-te un botó dels pantalons perquè t’han empapussat com un toixó. Elegància, si us plau.

 

Tingues el do de la mesura 

La moderació és la millor recepta pel Nadal. Exemple pràctic: beu prou com perquè la vetllada se’t faci amena però no et passis fins a l’estat de borratxo amb diarrea la verbal que farà que comencis a discutir-te la víctima més propera (o déu no ho vulgui, parlar de política!). Pensa que l’endemà us haureu de reunir tots de nou al voltant de la taula.

Share the story
Últimes notícies
    Advertising