Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ja hem vist el nou anunci d'Estrella Damm!

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

L'any 1876 a la cervesa no s'afegien sulfits, ni additius, ni conservants, ni ingredients modificats genèticament. Aquest és la premissa de partida de la campanya que Estrella Damm acaba de llançar per promocionar la seva nova etiqueta que reivindica la recepta original i els ingredients que la formen.

La cara més visible de la campanya serà, com és habitual, la del seu espot televisiu. El més esperat de la temporada, probablement. Protagonitzat pel mediàtic cuiner Alberto Chicote i l'actriu Anna Castillo–guanyadora del Goya a l'actriu revelació per 'El olivo'–, l'anunci porta el títol de 'Cyrano' i compta amb la direcció de Claudia Llosa, realitzadora de les campanyes d'Estrella Damm del 2012 i 2014. Completa el repartiment l'actor Oriol Pla, conegut dels escenaris teatrals catalans i guardonat als Gaudí pel film 'Incerta glòria'.

L'argument de 'Cyrano' té com a escenari un petit restaurant ubicat en una cala de Menorca, el marc típicament mediterrani que acostuma a acompanyar els espots de la marca de cervesa. Allà veurem la Carla, la cuinera i cambrera que interpreta Anna Castillo, que rep les dures instruccions d'un Chicote ficat en el seu paper de 'coach' de restaurants. La truita es gira i el final per a Chicote no és el que ell espera.

Aquí el podeu veure: 

Últimes notícies

    Publicitat