Notícies

Jornades gastronòmiques de la sèpia a l'Escala i Torroella i l'Estartit

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

La sèpia és un dels productes més deliciosos que pareix el mar de casa nostra. Gràcies al Projecte Sèpia s'ha assegurat la supervivència d'aquesta espècie a la Costa Brava donant com a resultat les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia, que aquest mes de juny celebren la seva segona edició amb menús més que suculents.

19 restaurants de Torroella i l'Estartit i 14 de l'Escala participen en aquesta campanya amb propostes gastronòmiques de qualitat com arròs de Pals amb sèpia i llagosta, sèpia amb carxofes i purè de poma de l'Empordà o raviolis de marisc amb tàrtar de sèpia.

Els menús van dels 15 als 50 euros i hi ha restaurants que fan versions dels plats per emportar.

Juntament amb la cuina pròpiament dita, s'impulsaran tallers de neteja i cuina de la sèpia que es combinaran amb un bon vermut.

Últimes notícies

    Publicitat