Notícies

La 22 s'avança a Sant Jordi

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Ja sabeu quin llibre regalareu per Sant Jordi? Si us avanceu una mica (aquí teniu les nostres recomanacions) no només us estalviareu llargues cues, també podreu tenir el llibre signat. Com? Anant a la 22. Del 19 al 21 d’abril la llibreria oferirà diverses activitats literàries i tindrà autors signant nonstop.

El dia 19 hi haurà els següents autors: Antoni Carrasco, Lluc Salellas, Miracles Sala, Llucia Ramis, Toni Cotet, Josep Pastells, Francesc Ten, Eva Baltasar, Jordi Dausà, Mar Bosch, Ramon Mas, Anna Carreras, Adrià Pujol i Joan Josep Camacho.

A més, per commemorar que fa 600 anys Anselm Turmeda escrivia la Disputa de l’ase, l’Editorial Barcino, segell de la Fundació Carulla, té en marxa una ruta per fer arribar l’obra a tothom qui vulgui fer el vermut amb el poeta i rapsoda Josep Pedrals. Us ho expliquem: Demà, 19 d’abril, Pedrals realitzarà un monòleg divertit i ple de contingut en què explica qui era Turmeda, com va ser el seu exili a Tunis, com era la societat de l’època i, sobretot, en què consisteix la Disputa de l’ase, l’obra més emblemàtica d’aquest franciscà que es convertí a l’islam, que pot semblar una faula satírica però que amaga amb humor molts aspectes del seu pensament i moral i dels de l’època en què fou escrita. L’acte tindrà lloc a les sis de la tarda en algun racó (encara no sabem quin!) de la Llibreria 22. Després, hi haurà una actuació musical a càrrec de Lets. 

El disabte 21 la llista d’autors, que podeu consultar clicant aquí, encara és més llarga però nosaltres no ens perdríem els següents: Antoni Bassas, Pep Prieto, Joan Safont, Jaïr Domínguez, Marc Artigau i Najat El Hachmi.

Últimes notícies

    Publicitat