Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La badia de Roses, catalogada com una de les més boniques del món

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

La Badia de Roses ja forma part del club de Les Badies Més Belles del Món. Un club integrat només per 41 badies repartides al llarg de les costes dels 5 continents. És l’única de tot Catalunya i una de les dues de l’estat Espanyol.

La missió del club és preservar el patrimoni natural i la identitat de les badies. A més, impulsa la pràctica del màxim respecte per la forma de vida i les tradicions dels seus habitants alhora que garanteix un desenvolupament econòmic compatible amb aquests compromisos.

Si ja penseu en les vacances i voleu visitar alguna de les 41 badies, les més importants són: Mindelo de Cap Verd i la Badia Pemba de Moçambic a l’Àfrica, la Badia Lang-Co-Hue de Vietnam i la Badia Matsushima del Japó, Badia de Somme a França i la Badia Sakarun a Croàcia i la Badia de Chaleur a Canadà i la Badia de Praia do Rosa al Brasil. La Badia de Roses és la principal badia de la costa de Catalunya. S’extén entre el Cap de Creus i el Massís del Montgrí i té una obertura de 15 km, 18km a l'interior i una profunditat de 7 km.

Últimes notícies

    Publicitat