Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right La braseria que us farà pensar que sou a l'Argentina

La braseria que us farà pensar que sou a l'Argentina

Advertising

Sou vegetarians? Aneu amb compte. Aquest restaurant us pot fer anar pel mal camí. Sou carnívors i un bon entrecot us fa parar bojos? No dubteu més. Heu de visitar aquest restaurant de s’Agaró autènticament argentí.

Estem parlant d'El foc, on preparen diferents carns a la brasa (fins i tot porquet!) acompanyades de verdures i amb 5 punts diferents de cocció per triar. Si vas perdut, estan encantats d’orientar-te sobre quina carn escollir en funció dels teus gustos. A més a més, s’ofereixen a deixar part de la carn que has demanat a la graella per tal que el plat no se’t refredi i puguis degustar-lo en la màxima expressió del seu sabor. El local té el foc de llenya al centre perquè no et perdis res del que passa entre les brases.

El seu punt negatiu és que és petit, així que no us adormiu si voleu una taula. Això sí, ara a l’estiu podeu apurar un xic més, ja que disposen de terrassa.

Share the story
Últimes notícies
    Advertising