Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right La cuina de l'arròs de Pals celebra 25 anys

La cuina de l'arròs de Pals celebra 25 anys

Advertising

L’arròs és dels pocs productes gastronòmics que existeixen que genera consens i agrada absolutament a tothom. D’entre tots els arrossos, el de Pals és mundialment famós i per això cada primavera li dediquen una campanya gastronòmica que aquest 2018 compleix 25 anys.

Del 6 d’abril al 13 de maig, 16 restaurants de Pals oferiran menús complets amb la seva versió d’arròs preferida. Des del clàssic arròs a la cassola, passant per l’arròs amb peix de roca i romesco o un suculent arròs amb costella de porc i múrgoles. Tot maridat amb vins i caves dels cellers Castell de Peralada.

Les jornades contemplen també activitats al voltant de l’arròs, com visites guiades, cursos de cuina o una ruta en trenet pels arrossars.

 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising