Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right La cuina de l'arròs de Pals celebra 25 anys
Notícies / Menjar

La cuina de l'arròs de Pals celebra 25 anys

La cuina de l'arròs de Pals celebra 25 anys

L’arròs és dels pocs productes gastronòmics que existeixen que genera consens i agrada absolutament a tothom. D’entre tots els arrossos, el de Pals és mundialment famós i per això cada primavera li dediquen una campanya gastronòmica que aquest 2018 compleix 25 anys.

Del 6 d’abril al 13 de maig, 16 restaurants de Pals oferiran menús complets amb la seva versió d’arròs preferida. Des del clàssic arròs a la cassola, passant per l’arròs amb peix de roca i romesco o un suculent arròs amb costella de porc i múrgoles. Tot maridat amb vins i caves dels cellers Castell de Peralada.

Les jornades contemplen també activitats al voltant de l’arròs, com visites guiades, cursos de cuina o una ruta en trenet pels arrossars.

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments