Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right La cuina del bacallà a Tossa de Mar
Notícies / Menjar

La cuina del bacallà a Tossa de Mar

Bacallà
© Galembeck Bacallà

El bacallà ha estat i continua essent un dels ingredients més tradicionals i més versàtils dels plats de Quaresma de la nostra cuina. Del 17 de febrer al 25 de març tindrà lloc, a Tossa de Mar, la setena edició de la campanya gastronòmica de ‘La Cuina del Bacallà’. Els dotze restaurants que participen a la mostra pretenen recuperar aquesta tradició culinària a través d’un menú de tres plats, diferent a cada establiment, on el bacallà serà el principal protagonista.

Alguns dels plats que podrem tastar són: la brandada o els bunyols de bacallà; pebrots farcits de brandada; el tradicional cim i tomba de Tossa amb bacallà; el bacallà amb tomata, amb samfaina, l’arròs de Pals amb tripa de bacallà; el llom de bacallà confitat amb romaní i crema d’alls...

Enguany participen a la campanya els següents restaurants de Tossa de Mar: Bahia, Bahitossa, ca la Carme, can Carlus, can Pini, Casa Ígor, Mestre d'Aixa i Victòria.

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments