Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Plata, el bar amb més encant

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

La Plata de Palamós és sense discussió un dels locals amb més personalitat de l’Empordà i no és d’estranyar, perquè és un tres en un en tota regla: restaurant, terrassa i club.

La casa que l’acull està carregada d’història i de fet, es remunta a la Guerra Civil. L’any 1936 una bomba va destrossar el paller de l’antic edifici deixant al descobert la planta superior, que han mantingut per crear un espai dinàmic, de sostres alts i carregat de possibilitats.

D’entrada La Plata és un restaurant japonès per llepar-se’n els dits i d’inspiració vintage amb tocs barrocs que porta la firma de l’estudi de Lázaro Rosa-Violán. Mig restaurant està a la pantà baixa i l’altre al pis superior, on hi ha una exclusiva taula per 10 comensals que podeu reservar per muntar-vos la vostra festeta particular i en un ambient exclusiu.

Aquest encantador local compta també amb una terrassa chill-out carregada d’estil ideal per gaudir de les nits d’estiu sota les estrelles i amb un bon còctel a la mà. I si la beguda en qüestió us puja al cap, podeu entrar al Club a desmelenar-vos (tenen podi i tot!) i rematar la nit en aquesta meca de la festa de la Costa Brava.

Últimes notícies

    Publicitat