Notícies

La Plata, el bar amb més encant

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

La Plata de Palamós és sense discussió un dels locals amb més personalitat de l’Empordà i no és d’estranyar, perquè és un tres en un en tota regla: restaurant, terrassa i club.

La casa que l’acull està carregada d’història i de fet, es remunta a la Guerra Civil. L’any 1936 una bomba va destrossar el paller de l’antic edifici deixant al descobert la planta superior, que han mantingut per crear un espai dinàmic, de sostres alts i carregat de possibilitats.

D’entrada La Plata és un restaurant japonès per llepar-se’n els dits i d’inspiració vintage amb tocs barrocs que porta la firma de l’estudi de Lázaro Rosa-Violán. Mig restaurant està a la pantà baixa i l’altre al pis superior, on hi ha una exclusiva taula per 10 comensals que podeu reservar per muntar-vos la vostra festeta particular i en un ambient exclusiu.

Aquest encantador local compta també amb una terrassa chill-out carregada d’estil ideal per gaudir de les nits d’estiu sota les estrelles i amb un bon còctel a la mà. I si la beguda en qüestió us puja al cap, podeu entrar al Club a desmelenar-vos (tenen podi i tot!) i rematar la nit en aquesta meca de la festa de la Costa Brava.

Últimes notícies

    Publicitat