Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La primera botiga de Joc de Trons d'Espanya

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Milions de seguidors a tot el món prediquen la paraula de George R. R Martín. Els detectareu perquè són lectors empedreïts de la saga, se saben els diàlegs de memòria, porten samarretes amb els escuts de les famílies o tenen la seva habitació empaperada de pòsters. 'Joc de trons' ja no és solament una sèrie, ja és tot un fenomen de masses que li garanteix, almenys, ser eterna i ocupar una pàgina importantíssima de la història de la televisió. I, de pas, obrir una botiga a Barcelona.

De varetes a espases, la catalana Regne de Joguines olora el que pot funcionar i no perd el temps. La seva aposta és clara i no dóna marge a la confusió, a la novíssima i única Thronestore BCN d'Espanya trobaràs tot allò relacionat amb la sèrie

El desembarcament de Thronestore BCN va arribar el passat dimarts 20 de març a les Galeries Maldà de Barcelona (Portaferrissa, 22) i ho va fer amb un exèrcit de més de 400 productes que van des de les clàssiques espases, samarretes o tasses, passant per jocs de taula com el Monopoly de la sèrie o una beguda de foc valyrià. Aquest aparador de marxandatge de la saga únic a Espanya confirma que Barcelona és tota una ciutat 'Throne-friendly', distinció que ja es va guanyar amb els més de 125.000 visitants que va rebre l'exposició 'Game of Thrones: The Touring Exhibition' al Museu Marítim.

Últimes notícies

    Publicitat