Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La ruta de la cavalcada dels Reis a Girona

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Torna la Cavalcada de Reis. El proper divendres 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar, acompanyats dels seus seguicis, recorreran de nou els carrers de la ciutat per fer arribar la il·lusió als infants i a les seves famílies.

Tal com és habitual, la rua sortirà des del passeig de General Mendoza a les 18.30 h del proper 5 de gener i arribarà aproximadament a les 21 h a la plaça del Vi, on els Reis d’Orient pronunciaran el pregó. La cavalcada començarà al passeig del General Mendoza, i passarà pel carrer d’Ultònia, el carrer del Migdia, el carrer de la Creu, el carrer de Joan Maragall, la plaça de Pompeu Fabra, la Gran Via de Jaume I, l’avinguda de Sant Francesc, el lateral nord de la plaça de Catalunya i la pujada del pont de Pedra. 

Prèviament a la cavalcada hi haurà les tradicionals precavalcades, que sortiran a les 16 h de La Mercè. A partir de la mateixa hora, es muntarà el campament reial a la zona dels jardins de la Pedreres. Els tres Reis sortiran del campament cap a les 18 h per anar fins al punt de sortida al passeig de General Mendoza. En aquest trajecte, aniran a peu pels jardins de les Pedreres, el passeig de Fora Muralla, la pujada de les Pedreres, el carrer del Carme i la passera de l’Alferes Huarte.

Últimes notícies

    Publicitat