Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La teteria Samohe, un temple del te

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Si per vosaltres prendre el te és tot un ritual i esteu farts dels bars que serveixen la típica bosseta de marca sucada en aigua de l’aixeta i a un preu ofensiu, agafeu llapis i boli i apunteu: Teteria Samohe.

El local es troba a l’Escala i malgrat que funciona també com a restaurant preparant unes pizzes i tapes més que recomanables, és una t-e-t-e-r-i-a amb totes les lletres. L’atmosfera està creada amb tota la intenció de fer-te deixar l’estrès a la porta i regalar-te una estona per centrar-te en les teves coses. Si vols que sigui una vetllada relaxant o estimulant ho decideixes tu amb la tria d’algun dels 100 tes d’arreu del món de què disposen, que porten la qualitat per bandera, són purs i naturals com la vida mateixa i es serveixen amb aigua mineral i un rellotge que marca els minuts exactes que l’heu de deixar reposar. Davant de qualsevol dubte, recorreu a la Sabrina, és una experta sommelier en teteria que us explicarà tot el que vulgueu saber i el que no sabíeu ni que us preguntàveu.

Si hi aneu a l’hora d’esmorzar o a mitja tarda, doneu al vostre moment de recolliment un toc gastronòmic amb els mítics creps de la Samohe (en tenen de dolços i salats!) o amb algun dels seus pastissos fets a casa, que us endolciran l’experiència.

Últimes notícies

    Publicitat