Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right La tòfona, protagonista a 4 restaurants de Pals
Notícies / Menjar

La tòfona, protagonista a 4 restaurants de Pals

La tòfona, protagonista a 4 restaurants de Pals

Sabem que és lletja com un pecat i que la idea de menjar-se un fong és poc apetitosa, però la tòfona és un dels grans plaers de la vida i és el més comparable que fareu mai a mastegar or, perquè aquest any el preu s’ha disparat i pot valer fins a 1.500 euros!

4 restaurants de Pals han engegat les cinquenes jornades gastronòmiques de la tòfona, que s’allargarà fins a finals de febrer. Cada xef ha elaborat menús deliciosos i diferents amb la tòfona com a protagonista i plats tan explosius com l'escrita farcida de carbassó, patata i tòfona amb crema de porros, el caneló d'ànec amb crema de foie gras tofonada o la terrina de carn d’olla amb tòfona. Ah, i com no podia ser de cap altra manera, tots els restaurants tindran una proposta d’arròs de Pals amb tòfona.

Tot això acompanyat dels fantàstics vins empordanesos del Mas Oller, que són autènticament quilòmetre zero.

 

 

 

 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments