Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right La Vall del Llémena celebra la Festa Remença
Notícies / Ciutat

La Vall del Llémena celebra la Festa Remença

Festa Remença
© Vall del Llémena Festa Remença

Cada any la Vall de Llémena es reuneix en un espai emblemàtic per recordar la lluita dels avantpassats remences i celebrar el triomf que la seva revolta va suposar per a la llibertat de la pagesia catalana. 

La novena edició de la Festa Remença tindrà lloc els dies 19 i 20 de maig a diversos municipis de la Vall del Llémena i comptarà amb diferents activitats per a tota la família que uns transportaran a èpoques passades. A més,  es podrà gaudir dels tastets elaborats per diversos restaurants de la zona.

Programació destacada: Una conferència i vista sobre els Molins tradicionals a càrrec del Dr. Xavier Solà. Lloc: Mas El Molí de Sant Esteve de Llémena. Després la conferència recorregut pel molí hidràulic de Mas el Molí i refrigeri. Espectacles teatres de 'remences', contes de 'bruixes i bruixots' a càrrec de Pepa Contes, un recorregut teatral i artístic amb el tradicional sopar (botifarra) i recorregut de remences, un recorregut eqüestre, tallers infantils, taller de feltre, una concentració de cavalls i, fins i tot, animació musical.

Podeu consultar tota la programació clicant al web de la Vall del Llémena

Advertising
Advertising