Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Vall del Llémena celebra la Festa Remença

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Cada any la Vall de Llémena es reuneix en un espai emblemàtic per recordar la lluita dels avantpassats remences i celebrar el triomf que la seva revolta va suposar per a la llibertat de la pagesia catalana. 

La novena edició de la Festa Remença tindrà lloc els dies 19 i 20 de maig a diversos municipis de la Vall del Llémena i comptarà amb diferents activitats per a tota la família que uns transportaran a èpoques passades. A més,  es podrà gaudir dels tastets elaborats per diversos restaurants de la zona.

Programació destacada: Una conferència i vista sobre els Molins tradicionals a càrrec del Dr. Xavier Solà. Lloc: Mas El Molí de Sant Esteve de Llémena. Després la conferència recorregut pel molí hidràulic de Mas el Molí i refrigeri. Espectacles teatres de 'remences', contes de 'bruixes i bruixots' a càrrec de Pepa Contes, un recorregut teatral i artístic amb el tradicional sopar (botifarra) i recorregut de remences, un recorregut eqüestre, tallers infantils, taller de feltre, una concentració de cavalls i, fins i tot, animació musical.

Podeu consultar tota la programació clicant al web de la Vall del Llémena

Últimes notícies

    Publicitat