Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right L'Empordà, cuina i salut
Notícies / Ciutat

L'Empordà, cuina i salut

Slow food
© Chubarova Iryna Slow food

La dieta mediterrània està més de moda que mai. Tot i que el fast-food ens encanta, tenim clar que el que realment mola és l'slow. Que les baies de Goji i les algues són molt bones, però els productes km0 - que podem trobar ben a prop de casa-, encara són millors. De tot això i més tractarà L'Empordà, cuina i salut. Una fira gastronòmica que posa en valor els beneficis per la salut d'una alimentació conscient i de qualitat.

La fira, que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 d'abril a Torroella de Montgrí, es dinamitza amb diferents activitats i sectors: expositors, conferències, tallers , degustacions, espectacles infantils, etc.

Algunes de les xerrades són sobre horts urbans, barretes energètiques i antibiòtics, entre d'altres.

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments