Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Empordà dedica un mes al vi

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

El proper 1 d’abril arrencarà la cinquena edició de Vívid, un mes sencer d’activitats enoturístiques que transformaran l’Alt i el Baix Empordà en l’epicentre de l’enoturisme de Catalunya.

El Vívid ofereix més de quaranta activitats durant els caps de setmana del mes d’abril, amb prop de dues mil places. El tret de sortida coincidirà amb la segona edició de la Marxa Popular entre Vinyes, que es farà a Vilajuïga. Una de les activitats més destacades és el cicle teatral «Escenes entre vinyes», amb píndoles de microteatre fora del teatre, que tindran lloc a Capmany i Garriguella. Acabada cada representació, els assistents tastaran els vins dels cellers que acullen les funcions.

Una altra de les novetats destacades del Vívid 2018 seran els Tastos amb personalitat, que protagonitzaran personatges populars vinculats d’una o altra manera al món del vi com  Empar Moliner, Carles Xuriguera, Marcel Gorgori i l’escriptor Martí Gironell. El Vívid també presenta dos tastos d’alçada que tindran lloc dalt de globus aerostàtics, a Figueres i al celler La Vinyeta, a Mollet de Peralada. Els participants faran el tast mentre realitzen un vol captiu.

Davant l’èxit de l’any passat, en aquesta edició es tornen a programar tastos en espais singulars: al monestir de Sant Pere de Rodes, al castell de Requesens, al jaciment d’Empúries, al claustre romànic de Sant Domènec de Peralada o a la Torre de Guaita de Sant Sebastià de la Guarda, a Llafranc. A més, hi haurà un monòleg sobre el vi de l’escriptor i humorista Jair Domínguez, activitats d’enocaiac i enosenderime, concerts de música maridats, menús especials Vívid, dinars entre vinyes i propostes per a tota la família.

Si voleu més informació la trobareu tota al web del Vívid. 

Últimes notícies

    Publicitat