Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors creps de la vostra vida

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Anar a la Buganvilia de Sant Feliu de Guíxols és com entrar al país de les meravelles. Al carrer, les taules estan il·luminades per làmpades antigues que podrien estar al saló de l’àvia. De les parets i del sostre, en pengen elegants marcs sense cap quadre a dins. Algunes taules, s’aguanten sobre rodes de bicicleta i els sofàs i cadires van tots per lliure aconseguint una comunió atraient a través de la diferència.

Anem a la teca. Tenen prop de quaranta creps diferents, tant dolces com salades, que redefineixen aquest concepte gastronòmic, demostrant que amb una pasta com déu mana i una bona dosi de creativitat pots aconseguir emocionar el paladar.

No us deixeu perdre les creps de pollastre al curry, la vegetal, la de carpaccio de peus de porc amb vinagreta de poma i ceba o la de xocolata blanca amb pebre rosa si voleu rematar la vetllada deixant el llistó ben alt.

Una altra cosa que una aprèn visitant la Buganvilia és que hi ha mil i una maneres de plegar una crep per aconseguir una presentació exquisida i traslladar l’amor que desprèn el restaurant directament al plat.

Últim apunt. Avui la cosa va de creps però NECESSITEU saber que preparen mítiques raclettes i fondues.

Últimes notícies

    Publicitat