Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors tapes de Calella de Palafrugell

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Tapejar a Calella de Palafrugell és sinònim d’anar al Calau, un local que crea addicció i que no podreu visitar una sola vegada i prou.

Ja sigui en format de pinxo, gotet, platet o cullereta, us delectaran tant amb plats tradicionals com amb creacions originals i irrepetibles que us produiran un curtcircuit al cervell.

Podreu omplir-vos el plat amb la generosa oferta de pinxos de la barra o esperar que els cambrers, que volen per la sala, us treguin tapes acabades de fer.

Serveixen una mica de tot: carpaccio de vedella, pop a la gallega, foie, truita, salmó, mini hamburgueses... en teniu prou? Perquè puc seguir! Pizzes, empanades, xistorra, formatge de cabra arrebossat... Mengeu tant com vulgueu, però per favor guardeu un foradet per la magnífica selecció de postres que tenen i que us acabaran de convèncer que us voleu quedar al Calau per sempre més.

Al contrari del que pugueu pensar amb aquesta ensabonada, no tenen cap fórmula màgica. Només l’amor per les tapes i el compromís d’utilitzar productes frescos i de mercat.

Us he de confessar que no guarden taules, però sincerament què esperàveu? Són uns cracs de les tapes i estan plantats davant de la mitiquíssima Platja del Port Bo de Calella, vosaltres tampoc acceptarieu reserves.

Últimes notícies

    Publicitat