Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les mones de Pasqua menys mones

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Els dies previs a la Setmana Santa es poden fer tres coses. Les maletes per fugir de la ciutata ritme de retenció i clàxons, buscar amb urgència una finca lliure de gramínies, coses que punxen i propietaris malhumorats o mirar tutorials per com fer una mona i sobreviure en l'intent. Si ets dels últims, has de saber que tens el risc de que més que una mona de pasqua en surti una ecce-mona de Pasqua. És a dir, un cúmul de xocolata que vol ser una forma concreta però resulta una idea llunyana i abstracta. Quasi repugnant. Ens atreviríem a dir que amb altes probabilitats de causar un trauma al teu fillol.

Abans de ficar-te mans a la massa i que el teu fillol et recordi per sempre més com el pitjor padrí de la història, fixa't atentament amb les obres d'art que ha recopilat a Twitter el programa de ràdio 'Segona Hora' sota el hashtag #dramona. I és que per molt que la mona es vesteixi de mona... moltes vegades mona no queda!

Mona del MACBA

El primer exemple de #dramona és el minimalisme ensucrat per excel·lència. El problema no el té el seu autor, el tens tu que no en tens ni idea de pastisseria contemporània.

 Passats de sucre o de...

Els ulls sempre han sigut una part complicada en el món de l'art. Són capaços de dir-ho tot i canviar l'expressió de la cara. En aquest cas Pikachu i una cosina llunyana de la Dory en són un clar exemple. Treballar amb 'xocolata' no és gens fàcil!

L'opció intel·ligent

Si vas faltat de temps i talent per la rebosteria, aquesta pot ser la millor de les opcions. Assegures un ou de xocolata i, a la vegada, el personalitzes. En aquest cas és d'una pastisseria que va faltada de temps i sobrada de poca vergonya.

La Frozen o com morir d'èxit

Ser el personatge de Disney del moment té aquests riscos, però no ens pot agradar més aquesta fusió d'Elsa i Letízia Sabater amb un nas de boxejador retirat.

 Desafiant la gravetat

Molts ens hem adonat que la Peppa Pig és un dibuix difícil en veure aquesta mona. Els dibuixos plans són tot un repte pels mestres pastissers.

Últimes notícies

    Publicitat