Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les rebaixes, l'excusa per donar-se un capritx

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Tot és culpa dels Reis. Que sí que sí, que aquests tres bandarres fan que els esperem il·lusionats tot l’any, que tinguem el detall de deixar-los menjar i beure per fer-los més suportable l’única nit de l’any que treballen i resulta que PAM! no et porten allò que havies demanat i que tant necessitaves. I es clar... no et queda més remei que anar de rebaixes a gastar-te el minso saldo post Nadal que tens al compte en aquells magnífics pantalons de marca que totalment necessites.

Diguem-ho clar, les rebaixes són com una grip: intentes resistir però acabes caient. La paraula ganga té poders sobrenaturals que t'estiren inevitablement cap a les botigues. I és que l'excusa nadalenca del "ho vull però és massa car" cau pel seu propi pes quan es penja el cartell de descompte.

A més, són compres on ens podem treure la màscara i comprar per qui més estimem: nosaltres mateixos. Per Nadal, hem de fer una despesa altruïsta que ens escalfa al cor per ser generosos amb els qui estimem però que se sent com una punyalada a l'esquena quan toca treure la targeta. Segurament, si anéssim de rebaixes per fer regals als altres no compraríem ni la meitat de coses, ho havieu pensat mai?

Així que diguem-ho alt i clar: ADOREM les rebaixes i ens donen l'excusa perfecta per donar-nos un capritx.

Últimes notícies

    Publicitat