Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Les rebaixes, l'excusa per donar-se un capritx

Les rebaixes, l'excusa per donar-se un capritx

Advertising

Tot és culpa dels Reis. Que sí que sí, que aquests tres bandarres fan que els esperem il·lusionats tot l’any, que tinguem el detall de deixar-los menjar i beure per fer-los més suportable l’única nit de l’any que treballen i resulta que PAM! no et porten allò que havies demanat i que tant necessitaves. I es clar... no et queda més remei que anar de rebaixes a gastar-te el minso saldo post Nadal que tens al compte en aquells magnífics pantalons de marca que totalment necessites.

Diguem-ho clar, les rebaixes són com una grip: intentes resistir però acabes caient. La paraula ganga té poders sobrenaturals que t'estiren inevitablement cap a les botigues. I és que l'excusa nadalenca del "ho vull però és massa car" cau pel seu propi pes quan es penja el cartell de descompte.

A més, són compres on ens podem treure la màscara i comprar per qui més estimem: nosaltres mateixos. Per Nadal, hem de fer una despesa altruïsta que ens escalfa al cor per ser generosos amb els qui estimem però que se sent com una punyalada a l'esquena quan toca treure la targeta. Segurament, si anéssim de rebaixes per fer regals als altres no compraríem ni la meitat de coses, ho havieu pensat mai?

Així que diguem-ho alt i clar: ADOREM les rebaixes i ens donen l'excusa perfecta per donar-nos un capritx.

Share the story
Últimes notícies
    Advertising