Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'inimitable biquini trufat del Mos, el millor de la Costa Brava

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Un biquini és l’entrepà d’estar per casa per excel·lència. Una fórmula fàcil i infal·lible coneguda per tothom: pa + formatge + pernil dolç = panxa feliç.

Amb una sandvitxera a mà, a priori qualsevol inepte és capaç de preparar un biquini decent. El problema però neix quan visites el Mos de Llançà i t’adones que el rei dels entrepans mundans de cop s’ha convertit en una deliciosa pijada exclusiva que els simples mortals no estem en condicions de preparar. 

Ras i curt, el del Mos és un biquini amb tòfona. Una idea genial d’un sàdic que un dia va decidir que qualsevol que tastés aquest pecat es passaria la vida somiant amb biquinis trufats.

És una creació fina, amb personalitat i amb tota l’elegància que pot atribuir-se a un biquini. Les llesques de pa són ben primes per no treure protagonisme al farciment i tenen un punt oliós que les fa cruixents al mossegar. El formatge és molt cremós, subtil i no cal dir que es desfà a la boca. I el pernil, clarament de qualitat, està equilibrat dins l’entrepà i li dona consistència. Tot plegat està barrejat amb una quantitat més que generosa d’encenalls de tòfona que donen un gust intens i aromàtic a aquest insuperable entrepà calent, que farà que passis de qualsevol altre plat més sofisticat quan posis els peus en aquest local de moda a Llançà.

Últimes notícies

    Publicitat