Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Strenes torna amb un cartell de luxe

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

La sisena edició del festival Strenes situarà de nou Girona a l’epicentre del panorama musical català aquesta primavera. Del 24 de març al 30 d’abril, passaran pels escenaris de la ciutat més de trenta noms de primer nivell de l’àmbit català i internacional, com ara Morcheeba, Luz Casal, Roger Mas, Txarango, La Pegatina, Quimi Portet, Enric Montefusco, Gertrudis, Los Sírex, Judit Neddermann, El Petit de Cal Eril, Xavi Sarrià, Xarim Aresté, Dyango, La Pegatina i Joan Dausà.

Una de les principals novetats de l’edició d’aquest 2018 és l’estrena de la secció Talent Gironí, apadrinada per la Fundació Valvi i que té com a objectiu donar a conèixer i reconèixer els artistes de les comarques gironines. Les propostes de Carmen 113, Caritat Humana, North State, Pau Blanc i Sara Terraza es podran veure en la primera edició d’aquest apartat del festival.

La inauguració del festival es farà, un any més, amb una actuació sorpresa des del terrat de l’Oficina de Turisme de la Rambla que es podrà seguir des de la mateixa rambla, des del pont de Pedra i des de la plaça de Catalunya. Aquest esdeveniment es farà el dissabte 24 de març a les 18 h i, com a novetat, després del concert hi haurà una actuació a la plaça del Vi. Enguany hi tocarà la formació Sense Sal.

Un dels aspectes destacats d’aquesta sisena edició és l’augment del nombre de concerts que es faran a l’espai emblemàtic de les escales de la Catedral –La Pegatina, Ramon Mirabet i Joan Dausà– i la consolidació de l’anomenada “festa major de l’Strenes”, amb concerts gratuïts a la plaça de Catalunya –d’artistes com la Fundación Tony Manero, La Iaia o Roba Estesa– que es complementaran amb una oferta gastronòmica diversa al voltant de l’espai de l’activitat. També cal ressaltar l’espectacle Què volen aquesta gent, de Maria del Mar Bonet, que reflectirà que “el festival no viu d’esquena al que està passant al país".

Últimes notícies

    Publicitat