Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mercats de segona mà a la Costa Brava

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

A la Costa Brava hi ha arrelat aquesta costum tan europea dels mercats de segona mà, que permeten reaprofitar coses usades i donar una meravellosa nova vida a mobles, roba, llibres, discs i qualsevol tipus d’objecte únic i amb rotllo que s’ha guanyat la categoria de vintage.

Vintage Market de Corçà

Aquest és sens dubte el mercat de segona mà més gran de la Costa Brava. Cada cap de setmana, centenars de persones s’hi reuneixen per posar a la venda tot de productes originals a la gran esplanada que hi ha al costat de la carretera C-66. Hi trobareu objectes antics i de disseny caiguts en l’oblit que vosaltres, compradors, podeu convertir en el vostre nou millor amic i viceversa, ja que al tractar-se d’un mercat no professional hi pot participar qualsevol persona que es vulgui treure uns calerons venent objectes usats en bon estat o bé que vulgui intercanviar les seves peces amb les dels altres paradistes.

Mercat de segona mà de Pals

A Pals combreguen amb la jerarquia de les 3-R: reduir, reutilitzar i reciclar. És per això que ja fa una pila d’anys que cada dissabte al matí la plaça Catalunya s’omple de gent amb ganes de vendre o comprar objectes reaprofitables. Decoració, joguines, sabates, joies... tot i això i més és el que podeu trobar a la vintena de parades que conformen aquest fidel mercat setmanal compromès amb la sostenibilitat.

Mercat de segona mà de Santa Cristina d’Aro

És un mercat amb molta història que va créixer tant i tan ràpid que es va haver de regularitzar. Actualment, es celebra cada primer diumenge de mes al sector Teulera i hi intervenen unes 130 parades, la llicència de les quals s’actualitza anualment o per semestres, amb la qual cosa com a comprador s’ha d’estar atent als canvis i novetats en les parades malgrat que com a venedor no s’hi pot participar lliurement. Hi trobareu tot tipus d’objectes de segona mà.

Fira IECSALIS a Sant Feliu de Guíxols

La fira d’antiquaris i brocanters IECSALIS es celebra un sol cop l’any a Sant Feliu de Guíxols, entre els mesos d’agost i setembre, però és una de les cites de referència pels amants de les antiguitats i dels objectes de col·lecció. A diferència d’altres mercats de segona mà en que s’hi pot trobar roba, calçat o altres objectes quotidians, aquí les peces d’època són les protagonistes. Monedes, canelobres, quadres, joies... visiteu aquesta fira i topeu amb aquell objecte anhelat que donarà el toc definitiu a la decoració de casa vostra.

Últimes notícies

    Publicitat