Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Música i cinema als parcs de Girona

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Fa temps que ho diem: tenim un espai preciós que no utilitzem. Per això ens alegrem molt de la creació de ’Fem vida al parc’ un projecte que neix per convertir-se en una proposta important per a la ciutat any rere any. Es tracta d’una iniciativa que vol convidar la ciutadania a fer-se més seus els espais públics de Girona i recórrer els parcs urbans de la ciutat.

Les activitats programades en aquest cicle inclouen les actuacions musicals de “Notes al parc”, que oferirà concerts de grups i gèneres diverses des del pop dels Carmen 113 a la música antiga del Conjunt Atria passant pel rock de Pau Vallvé, la clàssica de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines o la fanfàrria balcànica de Balkan Paradise Orchestra. El quartet de corda Quartet Auró, la BlackMusic Big Band, el folk rock de Matthew McDaid i The Last Minute Soldiers, els saxos del Kabel Quartet, la música llatina del Combo Papayero, Sidus Ensemble i Alverd Oliva Quintet també formen part de la programació musical de “Notes al parc” d’enguany.

A més, dins de “Fem vida al parc”, també s’ha inclòs el cicle de “Cinema a la fresca” de l’Estació Espai Jove, que aquest juliol projectarà films com 'Jo, Daniel Blake', 'Jo, ell i Raquel' o 'Martin (Hache)' a la zona de les palmeres del parc Central.


També s’han programat tastets d’activitats esportives com ioga, taekwondo, paleotraining, pilates, tennis taula, zumba, voleibol, petanca, bèlit, orientació o body combat. Dos tallers de construcció de caixes niu i una demostració de dansa irlandesa completen la programació de “Fem vida al parc”.

Últimes notícies

    Publicitat