Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nedar a l’alba, a la posta de sol o de nit a les vies braves

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Us mola nedar en aigües obertes però us falta sumar-hi emoció? Si és així entreu al web de vies braves i apunteu-vos a les experiències sensorials que s’estrenen aquesta temporada i que us permetran nedar en grup en diferents hores del dia i descobrir el fons marí de la Costa Brava amb una nova llum.

Podeu fer el Swim & Breakfast i que la sortida del sol us enganxi ja en remull (després us esperarà un magnífic esmorzar empordanès!). Si no sou de llevar-vos d’hora, feu el Sunset Swim gaudint dels colors brutals de l’aigua a la posta de sol per rematar-ho amb una sessió d’estiraments i relaxació a la sorra de la platja.

I si mai heu nedat de nit, no us perdeu el Swim by Moonligt i feu la via brava a les fosques. Al tornar, us esperarà un bon rom cremat i un grup d’havaneres per arrodonir l’experiència.

Es celebraran diverses sortides al llarg de l’estiu (ull que les places es limiten a 15 persones) en diferents punts de la Costa Brava i sempre amb un monitor que us acompanyarà per assegurar-se que gaudiu al 100% de l’experiència.

Últimes notícies

    Publicitat