Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Neix el primer hotel de 5 estrelles al cor de Girona

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Girona tindrà un hotel de 5 estrelles. Es tractarà d’una versió més exclusiva del Nord 1901 i, si tot va bé, obrirà les seves portes el proper mes de maig, coincidint amb Temps de Flors. Situat al carrer Nord de la ciutat, s’ha construït el nou edifici des de zero contigu al de l’Hotel Nord 1901 4* Superior i remodelant, també aquest, per a la seva adaptació i integració amb l’edifici del 5* ja que connectaran oferint instal·lacions i espais comuns.

El nou hotel comptarà amb 8 habitacions de luxe de 45m2 amb el bany inclòs. Continuarà sent un hotel boutique, que barrejarà la modernitat amb la tradició i introduirà productes i polítiques de treball compromesos amb el medi ambient. Les dutxes, per exemple, portaran un sistema d’aigua nebulitzada que no genera residus i que comportarà un estalvi del 70% del consum d’aigua.

Completaran l’hotel un petit spa que s’haurà de reservar per hores i en exclusivitat, l’ampliació del jardí amb llar de foc i la reconversió de l’actual sala d’esmorzars a sala de descans i relax que, fins ara, no existia. A més, a la planta baixa s’hi adequarà la nova sala per a servir els esmorzars on es volen potenciar, encara més, els productes biològics i de proximitat: sucs ‘cold pressed’, fruita de Girona i pa elaborat amb És Farina de Girona.

Tanmateix, les noves instal·lacions comptaran amb un soterrani dedicat únicament a l’emmagatzematge, manteniment i neteja de les bicicletes a més d’altres serveis exclusius enfocats a aquest tipus de públic.

Últimes notícies

    Publicitat