Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Operació biquini mode ON

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Benvinguts a l’època més trista de l’any! No només se’ns acaba el “cuento” de les festes amb vacances, regals i excessos per totes bandes, sinó que comença el terrible règim post nadalenc.

D’acooooord, tècnicament és opcional. Però podreu viure tranquils sabent que aquest any nou peseu un grapat de quilos més que fa escasses dues setmanes... ? Doncs això.

Quan la cosa va d’aprimar-se, hi ha dos tipus d’espècimen: el que es mata de gana i el que es mata al gimnàs. 

Aquests dies els supermercats s’omplen de pinyes i ofertes de TALLADORS DE PINYA, us sembla casual? I és clar que no! Qui no ha sentit parlar de la mítica dieta de xoc de la pinya que es súper sana i diürètica i una pedra filosofal en potència? Però no us deixeu enganyar,  teniu tots els números perquè se us generi un terrible efecte rebot un cop acabeu amb aquest suplici, perquè jurareu que us faríeu el harakiri abans de tornar tastar una pinya! 

Els qui no es tiren a les dietes, decideixen que cremaran els torrons al gimnàs i de passada compliran amb el seu històric propòsit d’any nou de posar-se en forma. Així que és possible que el primer dia de tornada a la feina trobeu overbooking als vestidors i us veieu literalment expulsats de la vostra classe d’spinning habitual per manca de lloc. No patiu, això durarà una setmaneta o dues a molt estirar. Quan s’acabi la penitència i arribi el carnaval, tothom s’haurà oblidat del seu compromís de posar el cul a lloc. És més, n’hi haurà que es subscriuran al gimnàs però no hi aniran ni una sola vegada. Pagaran la matrícula com a efecte placebo per la seva consciència només per poder dir allò de “almenys ho vaig intentar”. 

Últimes notícies

    Publicitat