Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Passió pel foie als restaurants de Pals

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Qualsevol foodie del món estaria d’acord en afirmar que el foie és un dels grans plaers gastronòmics de la vida. I és per aquesta raó que el fetge gras d’ànec, greixós, exclusiu i produït a comarques gironines, és el protagonista de les III Jornades gastronòmiques del foie a Pals, que es celebren durant tot el mes de març. 

Entre les meravelles que serviran, hi trobareu creacions tan explosives com bombó de foie amb tinta de calamar, avellana i llima, fetge gras d’ànec escabetxat amb pastanaga i taronja, consomé d’ànec amb foie-gras al vapor i gingebre o arròs sec amb salsitxes, foie i múrgoles a la crema entre d’altres.

Tot plegat regat amb els vins i caves de les bodegues Gleva States, que han fet una proposta específica per aquestes jornades i que podreu demanar en ampolla o a copes per disposar de l’opció de combinar diversos vins amb diferents plats.

Les jornades de foie les impulsen 4 restaurants de Pals: Sa Punta, Pahissa del Mas Pou, Es Portal i Sol Blanc. Alguns aposten per suggerir plats especials amb foie a la carta i d’altres per fer menús degustació perquè el foie us acompanyi des de l’aperitiu fins els postres en una muntanya russa de sabors.

Si aneu a les jornades i us agrada el que hi trobeu, etiqueteu els plats amb el hashtag #foielovers2018.

Últimes notícies

    Publicitat