Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Primera campanya de la Cullera i el Bacallà a Platja d'Aro
Notícies / Menjar

Primera campanya de la Cullera i el Bacallà a Platja d'Aro

Primera campanya de la Cullera i el Bacallà a Platja d'Aro

Qui diu que el bacallà és un plat de Quaresma? Del 13 d’abril al 13 de maig els restauradors de Platja d’Aro li rendeixen homenatge amb la inèdita campanya de la Cullera i el Bacallà.

Un total de 16 restaurants prepararan delicioses receptes amb aquest peix salat com a protagonista en uns menús que costaran entre 22 i 35 euros i que constaran d’un entrant, un plat de bacallà i postres a més de pa i una copa de vi o cervesa.

Entre els diversos plats de bacallà que es poden degustar, hi trobareu creacions explosives com bacallà confitat amb muselina de pera gratinada, morro de bacallà a la graella amb salsa de pebrots del piquillo o bacallà amb múrgoles a la crema. Mmmmmmmm!

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments