Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Salt celebra la Fira de la Flor

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

El proper diumenge 8 d'abril una trentena d’expositors ompliran el Parc Monar amb planter de Salt i ecològic, fruiters, flors, llavors, plantes medicinals, plantes aromàtiques, cosmètica natural i eines del camp. També es faran tallers infantils per descobrir petits insectes, activitats familiars educatives noves com la visita guiada a per conèixer, de manera molt lúdica, el patrimoni natural de les Deveses de Salt i tallers per a professionals, d’extractes naturals per l’horta ecològica i d'esqueixos de plantes aromàtiques.

A més, hi haurà una matinal d’intercanvi de llavors. Un mètode ancestral que permet seleccionar i conservar aquelles llavors que donaran unes plantes sanes i que ajudaran a mantenir un ecosistema equilibrat i divers. l el dia abans, dissabte dia 7, a les 17h, es podrà fer una passejada per l'entorn natural de Salt, hortes i Deveses.  


Això no és tot: Del 3 al 8 d’abril se celebrarà el Concurs d’aparadors amb la participació de 32 comerços locals que aportaran la seva llavor decorant els seus espais amb idees originals. I, a més, 13 restaurants de la vila participaran a la setmana gastronòmica El plat a l’horta on el protagonista serà el producte de proximitat.

Últimes notícies

    Publicitat