Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sant Joan, la nit més llarga de l’any

Escrit per
Joana Valent
Publicitat

Sabem que la de la revetlla de Sant Joan és tècnicament la nit més curta de l’any, però per experiència us dic que és la més llaaaaaaarga. I sinó que ho preguntin als qui tenen por dels petards, que són obsequiats amb una extensa simfonia de sorolls estridents sense fi que els mantindrà obligatòriament desperts i catatònics fins que surti el sol. No prou castigats per ser sotmesos a aquesta tortura sonora, si fan el pas de sortir de festa hauran de fer una cursa d’obstacles per esquivar borratxos armats amb petards que ja de per sí és una insensatesa.

Però bé, això seria només en el remot i hipotètic cas que aconseguissin arribar al lloc on es celebra la berbena, perquè si alguna cosa té la nit de Sant Joan és que converteix les parades de taxis i estacions d’autobusos en una autèntica jungla on una colla de zombies exaltats vendrien els seus propis pares per aconseguir arribar a lloc encara que sigui en una llauna de sardines.

Si els pobres desgraciats arriben malgrat la por als petards i les cues (hurra!), que no es plantegin ofegar les penes en alcohol, perquè aquesta nit s’ha de ser com a mínim un triatleta professional per aconseguir arribar a la barra i demanar una maleïda cervesa. 

Honestament, jo recomanaria als haters dels petards que se n’anessin a dormir aviat passant de la revetlla però UPS! Recordeu com començava l’article?

Últimes notícies

    Publicitat