Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

S’obre la convocatòria del concurs del cartell de les Fires de Sant Narcís 2018

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

L’Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria del concurs del cartell de les Fires de Sant Narcís 2018. Les propostes es podran fer arribar fins al 13 de juliol a l’Ajuntament de Girona, concretament, l’Àrea de Cultura, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Hi poden participar tant les persones físiques com jurídiques i agrupacions de persones.

Les característiques que es valoraran a l’hora d’escollir la imatge que ha de representar l’edició d’enguany de la festa major de la ciutat seran el valor artístic intrínsec (originalitat, incorporació d’aspectes innovadors, etc.), l’adaptabilitat i la compatibilitat del projecte amb el material a editar, i la coherència entre el treball i el motiu del cartell. L’estil i la tècnica serà lliure. La dotació econòmica per a la proposta guanyadora del concurs és de 1.000 euros.

El jurat que valorarà els projectes artístics que es presentin estarà format per l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el regidor de Cultura de l’Ajuntament, Carles Ribas; la regidora de Dinamització del Territori de l’Ajuntament, Eva Palau; un representant de cada grup municipal; la responsable d’Imatge i Disseny de l’Ajuntament; dos persones tècniques de l’Escola Municipal d’Art o del Bòlit. Centre d’Art Contemporani, Girona; dos artistes plàstics o visuals de la ciutat, i dos professionals del disseny gràfic.

Podeu consultar les bases al següent enllaç.

Últimes notícies

    Publicitat