Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sopars maridats amb vins de l'Empordà

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Sou dels de la filosofia que el cap de setmana comença els divendres al vespre i que cal celebrar-ho com cal? Si és així, graveu-vos amb foc la campanya Sopars Maridats de la Cuina de l’Empordanet i la Cuina del Vent.

Des de l’2 de març i fins el 15 de juny, cada divendres dos restaurants diferents prepararan elaborats menús degustació pensats específicament per maridar amb vins empordanesos. Les propostes gastronòmiques, úniques a cada restaurant, constaran d’un menú d’entre cinc i set plats amb un aperitiu comú de pa amb tomata amb un ingredient sorpresa i el màxim de vins possible per descobrir.

Us tractaran com reis, ja que el sopar inclou una explicació personalitzada a taula sobre els plats i el perquè casen amb els vins de la mà dels restauradors i cellerers.

L’objectiu de la campanya és posar el paisatge a la taula, reivindicar el territori i demostrar que per un preu màxim de 65 euros es pot menjar com els déus.

Últimes notícies

    Publicitat