Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Girona icon-chevron-right Tasta el millor peix blau a Sant Feliu de Guíxols
Notícies / Menjar

Tasta el millor peix blau a Sant Feliu de Guíxols

llibre Peix Blau Ganxó St. Feliu de Guíxols. rest. Amura, filets de sardina
llibre Peix Blau Ganxó St. Feliu de Guíxols. rest. Amura, filets de sardina

El peix blau és un dels productes que fa treure pit a Sant Feliu de Guíxols arran de la seva tradició pesquera i predilecció per les receptes marineres. Per aquest motiu, fa més de 25 anys que la ciutat treballa per dignificar-lo amb la campanya gastronòmica del peix blau, que barreja innovació i tradició i que enguany apadrina Josep Roca del Celler de Can Roca. 

Del 18 de maig al 17 de juny, 8 restaurants serviran menús d’entre 20 i 35 euros amb el peix blau com a protagonista en receptes tan suculentes com arròs amb sardines o verat marinat amb vinagreta d’anxoves. 7 restaurants més, oferiran un plat de peix blau com tataki de sardina amb pernil ibèric o seitó fregit amb rocafort.

Es faran a més activitats paral·leles com showcookings de sushi o cuina marinera, tastets solidaris de peix blau amb tots els restaurants participants, un còctel blau o sortejos de menús entre els qui comprin als comerços de la ciutat.

Advertising
Advertising