Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Temps de Flors 2018: Consells pràctics

Escrit per
Aída Pallarès
Publicitat

Temps de Flors tindrà lloc del 12 al 20 de maig. Uns dies on Girona s'omplirà de flors i també de gent. Si sou dels que ho voleu veure tot, el millor és que us dividiu la ruta en diverses zones i dies. I evitar, evidentment, els caps de setmana que és quan hi haurà més aglomeracions. Ara bé, sabem que no tothom s'ho pot permetre i que molts altres només podeu pujar a Girona els dissabtes i diumenges. Per a tots vosaltres hem preparat aquesta petita guia.

Com desplaçar-se? Les millors opcions són venir amb tren o caminant. Si necessiteu venir en cotxe us recomanem que intenteu aparcar a les afores, per la zona de Fontajau o Montilivi. Els principals aparcaments gratuïts són aquests: La Copa (els dos aparcaments que hi ha. Si ho aconseguiu, sou els nostres herois). Parking Joaquim Vayreda de la Devesa (Ni Flash podria aparcar allà per Temps de Flors però, eh, sempre hi ha algú que ho aconsegueix!), Parc del Migdia, Zona Hipercor, Vista Alegre, Pavelló de Fontajau, Zona Escola de Domeny, Cines Oscar i Pedret. 

Si veniu amb transport públic: Recordeu que la línia 7 ampliarà l'horari habitual i circularà també els dissabtes i diumenges, del 12 al 20 de maig. Els diumenges 13 i 20 de maig només circularà entre la plaça del Poeta Marquina i la plaça de Sant Domènec. Aquesta línia, que té el recorregut des de Torre Gironella fins a Can Gibert del Pla, té les principals parades per visitar els espais del Barri Vell a la plaça del Poeta Marquina, la plaça de Catalu - nya i la plaça de Sant Domènec (Universitat de Girona). Més informació al web.

Abans de sortir de casa, sobretot si veniu des del Maresme o Barcelona, consulteu bé el temps. El millor, per a nosaltres, és Meteocat o, si teniu Twitter, consultar què diu la meteoròloga Miriam Santamaria (@MiriamSBrichs). També podeu consultar el seu canal de Telegram: Meteolook. Esperem que no plogui, però tot i així, recomanem portar diverses capes. Màniga curta, una rebequeta, mocador i jaqueta. Calçat còmode, res d'estrenar sabates cuquis ni portar talons. I si podeu, una ampolla d'aigua. Si l'heu de comprar a qualsevol bar, probablement haureu de fer una cua al·lucinant i gastar-vos dos euros ben bons per una ampolla petita. 

Voleu anar a menjar les #Gastroflors o entaular-vos? Reserveu taula sí o sí. Si no reserveu taula, - tot i que hi ha restaurants que potser no us deixen reservar-, us trobareu que haureu d'esperar molt per menjar. Tot i així, la nostra recomanació és sopar #Gastroflors però dinar qualsevol cosa per emportar. Un nib del Nibble, un entrepà o algunes empanades argentines del Volver, per exemple. 

Voleu caminar una mica menys? Podeu agafar el trenet turístic. Fa un recorregut per diferents indrets del Barri Vell de Girona durant el Temps de Flors: Carrer de Santa Clara, plaça de Sant Domènec, Monestir de Sant Daniel i Plaça de Sant Feliu. El recorregut dura 45 minuts i una volta costa 4'5 € en el cas dels adults i 3'5 € en el dels nens de 3 a 6 anys. Les parades estan situades al carrer de Santa Clara i a Sant Feliu. 

Agafeu un plànol! Els trobareu a l’Oficina de Turisme, al Punt de Benvinguda, a l’Ajuntament de Girona i a diversos punts del recorregut al Barri Vell. També al web. Recordeu que les exposicions es podran visitar de 10 del matí a 12 de la nit.

Últimes notícies

    Publicitat