Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Temps de Flors s'obre a la natura

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

Girona, Temps de Flors s’obre a la natura en la 63a edició de l’esdeveniment, que tindrà lloc del 12 al 20 de maig. Hi haurà propostes com l’itinerari artístic Pla V, que transcorre per l’espai natural entre el passeig Arqueològic i el riu Galligants, o la incorporació dels jardins de la Devesa en el recorregut de l’exposició són dues de les principals novetats de la mostra floral del 2018. A més, hi haurà nous espais com els jardins del Campaner, al costat de la Catedral, que és el primer cop que es podran visitar, o la incorporació de la plaça de la Independència al recorregut de Temps de Flors, amb un projecte del Girona FC.


En l’àmbit cultural: Durant la mostra, es podrà veure una exposició de l’artista saltenc Joan Mateu a la Casa Pastors, sota el títol de “L’oblit de la forma”, que s’inaugurarà el dia 10 de maig. Cal destacar també les mostres que s’oferiran durant els dies de l’exposició floral al Museu d’Història de Girona (“El tren de la modernitat”), al Bòlit (“Flors de postal”) o a La Mercè (“Bons auguris”).

Una novetat d’aquest any en aquest aspecte és la campanya “Temps de flors, temps de sang” que s’impulsa des del Banc de Sang i Teixits de Girona amb l’objectiu de promoure la donació de sang durant Girona, Temps de Flors. Totes les persones que s’acostin a l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta entre el 12 i el 20 de maig per donar sang rebran una planta per gentilesa de l’organització de Temps de Flors.

Les exposicions florals es podran visitar cada dia de les 10 a les 22 h i els dos dissabtes i el dimecres dia 16 de d’abril de 10 a 24 h.

Últimes notícies

    Publicitat