Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna el Mercat de La Volta (Art Km0)

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

El Mercat de La Volta (Art Km0) es vesteix de gala i amplia la seva programació durant tot el cap de setmana del 15 al 17 de desembre per celebrar els 3 anys de La Volta en col·laboració amb el festival de la llum ”Vibra”.

Aquesta edició especial de Nadal convida a tothom a passar un cap de setmana farcit d’activitat cultural, a 10 minuts del centre de Girona, i descobrir les noves creacions i objectes de regal dels creadors del territori, per tal d'oferir així una alternativa comercial sostenible i de proximitat per les compres de Nadal. A la plaça de l’Assumpció del barri de Sant Narcís, s’hi exposarà el treball de més de 30 creadors dedicats a l'art, l'artesania i el disseny propiciant el contacte directe amb el visitant, i podrem gaudir durant tot el cap de setmana de concerts, dinar popular a l’aire lliure, activitats lúdiques i tallers per grans i petits, foodtrucks, projeccions a la cúpula geodèsica, instal·lacions lumíniques, ballada de Lindy Hop, recital de poesia, teatre, Djs i la inauguració de l’exposició Som Joguines.


Com és habitual, la música hi tindrà un paper destacat amb les actuacions del grup vigatà L’Hereu Escampa (divendres 15 a les 21h) i Ivan Telefunken amb un espectacle per a tota la família (dissabte a les 12h.). L'apartat musical es complementa amb sessions de DJs com DjSavi, Molamix, DJFrijol, DJ Quelic, DJ Amor de Callos i una ballada de LindyHop dissabte 16 a les 18h. 
Al migdia, com sempre, arribarà el torn de l’esperat dinar popular tradicional de Nadal amb una generosa Escudella i Carn d’Olla a càrrec del xef de La Volta, Ramon Ferrer.

 

Últimes notícies

    Publicitat