Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna el pessebre vivent més antic de Catalunya

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

La dona que renta, la vella que fila, el caçador, Satanàs... Els catalans som molt de pessebres, i en concret de pessebres vivents, i a Castell d’Aro hi celebren el més antic de Catalunya amb 59 edicions a l’esquena.

L’incomparable nucli medieval del poble i l'enigmàtica Vall de la Coma són l’escenari perfecte per acollir aquest pessebre que inclou desenes d’escenes de l’antic testament, els clàssics del Nadal com el Naixement i una gran demostració d’oficis artesans, com la fusteria o la carbonera.

Més de 300 figurants, la majoria del poble, participen en aquesta representació nascuda al 1959 i que s’ha fet tan emblemàtica que compta fins i tot amb una Creu de Sant Jordi. Hi trobareu gent de totes les edats i és possible que us caigui una mica la baba amb els entranyables nens que fan de pastorets al voltant del foc.

Aquest és un hivern fred però no patiu que sempre donen als visitants alguna sopa o pa amb vi i sucre perquè revifin. Visiteu-lo a partir del 17 de desembre i durant totes aquestes festes i deixeu que la màgia del Nadal us desbordi per tots els porus.

Últimes notícies

    Publicitat