Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna Girona10 amb nits d'hotel gratuïtes!

Escrit per
Time Out Girona
Publicitat

El Girona10 tornarà a la ciutat el cap de setmana del 26 al 28 de gener.

Algunes de les principals novetats d’enguany són que se sortejaran nits d’hotel gratuïtes –en els anys anteriors tenien un cost de 10 euros- i que hi participaran per primer cop el Teatre Municipal i el Festival Internacional de Circ, que també oferiran passis gratuïts a diferents espectacles per sortejar.

Les inscripcions per participar al sorteig de les nits d’hotel i les altres propostes gratuïtes es podran fer fins a les 23.59 h del diumenge 21 de gener a través del webwww.girona10.net. El sorteig es farà el dia 22 de gener, a les 16 h, a la llotja presidencial de l’estadi municipal de Montilivi.

Seguint en l’àmbit cultural, i a banda de les noves propostes d’aquest any, l’últim cap de setmana de gener es podran comprar entrades a 10 euros, sense sorteig, per assistir a alguns dels concerts de l’Auditori de Girona i del Festival Strenes i també per veure algunes de les obres del Teatre Municipal.

Com en les darreres edicions, els museus de la ciutat se sumaran també al Girona10 i es faran jornades de portes obertes i gratuïtes al Museu del Cinema, al Museu d’Història de Girona, al Museu d’Història dels Jueus, a la Casa Masó, al Bòlit Centre d’Art Contemporani, al Bòlit La Rambla, al Bòlit Sant Nicolau i al refugi antiaeri del Jardí de la Infància. Altres equipaments culturals del municipi, com els Banys Àrabs, el Museu d’Art, la Catedral, la Basílica de Sant Feliu o el Museu d’Arqueologia, oferiran preus especials tot el cap de setmana.

A banda de les propostes culturals, durant tot el cap de setmana es podrà gaudir d’activitats esportives, gastronòmiques i d’oci. En l’àmbit esportiu, s’ha programat un “pushbike trial” (sessió de bicicleta sense pedals) per a públic infantil que es farà a la plaça de Salvador Espriu i que s’ha organitzat en col·laboració amb el Sea Otter Europe. El Girona FC participarà també per primer cop a l’esdeveniment i sortejarà entrades per a partits i productes de marxandatge del club.

Pel que fa a la gastronomia, durant tot el cap de setmana, els restaurants de la ciutat adherits a la campanya oferiran menús gastronòmics a 10 euros. Com a novetat, aquest any els restaurants no entraran en el sorteig sinó que cada interessat podrà fer la reserva directament amb l’establiment que consideri. Diferents establiments associats oferiran aperitius10 i propostes nit10.

Cal destacar també una nova edició dels tastets gastronòmics al Mercat del Lleó el dissabte 27 de gener i de la fira d’artesania i alimentació de la plaça de Catalunya -amb activitats paral·leles com tallers infantils, demostracions de cuina, conferències i concerts- durant tot el cap de setmana. 

Per completar la programació d’activitats es portaran a terme fires i mercats a diversos carrers de la ciutat, s’ampliarà l’oferta de rutes i visites guiades a la ciutat i part dels comerços gironins oferiran descomptes i promocions especials durant tot el cap de setmana.

Últimes notícies

    Publicitat